xxx videos.com best x videos indian indian xvideos desi xxx

روغن جوجوبا – تقویت کننده عالی برای مو و انواع پوست

شباهت‌های روغن جوجوبا با موم بیشتر از روغن است. ولیکن همواره با خواص خود، شما را شگفت‌انگیز می‌کند. جوجوبا منبع مواد مغذی است. ویتامین‌ها، اسکوالان و اسیدهای چرب. بسیار عالی توسط پوست جذب می‌شود و در برابر پوسیدگی مقاوم است. یک ضد آفتاب طبیعی است و ساختاری مشابه با سبوم انسان دارد. جوجوبا به عنوان طلای بیابانی استخراج شده از دانه‌های درختچه همیشه سبز شناخته می‌شود.

درخت جوجوبا

روغن جوجوبا یک روغن معمولی نیست، اگرچه به نظر می‌رسد یک روغن باشد. این موم مایع است که از بذر درختچه جوجوبا گرفته می‌شود. این گیاه از محصولات ارگانیک در آمریکای مرکزی حاصل می‌شود. همچنین می‌تواند در استرالیا، نیوزیلند، آفریقا و آسیا یافت شود اما در این مناطق نادر است. این گیاه در اسپانیا نیز رشد می‌کند اما بیشتر محصولات مبتنی بر جوجوبا از مزارع بیابانی گسترده آرژانتین تهیه می‌شوند. درختچه‌های همیشه سبز جوجوبا تمام خواص ارزشمند خود را در داخل دانه‌ها پنهان می‌کنند.

 

روغن دانه جوجوبا

۵۰٪ از دانه‌های درختچه جوجوبا از اسیدهای چرب تشکیل شده است. بنابراین روغن‌گیری از آن بدون مشکل است. دانه‌های جوجوبای فشرده شده سرد به روغن طلایی بوی خوبی همچون آجیل می‌دهد. باید به یاد داشته باشید که فقط روغن جوجوبا با فشار سرد تصفیه نشده محصولی کاملاً مطبوع است. هنگام انتخاب آن، همیشه مقدار و روش استخراج آن را بررسی کنید و اگر تصفیه شده است، روغن های دیگر مواد مغذی خود را از دست می دهند.

روغن جوجوبا به لطف پِرِس سرد، تمام کیفیت درختچه‌های طبیعی را حفظ می‌کند. در دمای اتاق مایع است اما در دمای منفی هفت درجه سانتیگراد به موم تبدیل می‌شود. همچنین باید ذکر کنیم که به شدت در برابر پوسیدگی مقاوم است و کیفیت آن را برای مدت زمان طولانی حفظ می‌کند. در عمل، تاریخ انقضا ندارد زیرا سال‌های طولانی حفظ می‌شود. بنابراین، نه تنها وقتی تازه فشرده می‌شود بلکه در طولانی مدت اثرات خود را به همراه دارد.

 

روغن جوجوبا یا روغن آرگان؟

اگر تعجب می‌کنید که چه چیزی روغن آرگان و روغن جوجوبا را متفاوت می‌کند، باید ادامه مطلب را بخوانید. آن‌ها واقعاً محصولات جالبی هستند و خصوصیات مشابهی دارند. ایده خوبی است که بدنبال محصولات مراقبت از پوست و مو بگردید. با این حال، این روغن جوجوبا است که حاوی اسکوالان طبیعی است. در نتیجه، ساختار آن تقریباً مشابه ساختار پوست انسان است. به مراتب بهتر جذب شده و به طور مؤثرتری حالت مو را بهبود می‌بخشد. بسته به موادی که در یک روغن بدنبال آن هستیم، در مورد جوجوبا یا آرگان تصمیم می‌گیریم.

بخوانید
قوانین طلایی استفاده از ماسک صورت

 

خواص جوجوبا

روغن جوجوبا از چه چیزی ساخته شده است؟ این یک منبع طبیعی از ویتامین E است (ترمیم را تسریع می‌کند و پیری سلول را کاهش می‌دهد.)، ویتامین A (عملکرد طبیعی پوست را تقویت می‌کند.)، ویتامین F (سد محافظ روی پوست را تقویت می‌کند.)، استرول‌های گیاهی، اسیدهای چرب، ویتامین B کمپلکس و اسکوالان (از التهاب جلوگیری کرده و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند). همچنین ویژگی‌های خود را مدیون مواد معدنی با ارزشی مانند مس، روی، سلنیوم، ید و کروم و همچنین EFA های متعدد یا اسیدهای چرب ضروری است.

 

روغن جوجوبا و استفاده از آن در زیبایی

روغن طبیعی جوجوبا از سازگاری بالایی با پوست برخوردار است. در نتیجه، کاملاً جذب شده و در مواد آرایشی صورت، بدن و مو بسیار محبوب است. این ماده می‌تواند هم به عنوان یک لوازم آرایشی مستقل و هم به عنوان ماده‌ای سازنده از محصولات و درمان‌های خانگی عمل کند. این ماده اغلب در کرم‌های صورت، لوسیون‌های بدن، صابون‌ها و نرم کننده‌های مو وجود دارد.  تمامی محصولات OXD با روغن طبیعی جوجوبا با بهترین کیفیت غنی شده است. به عنوان تنظیم کننده عمل می‌کنند و تحریکات پوستی را تنظیم می‌کند. جالب اینجاست که همچنین به عنوان پایه‌ای برای عطر استفاده می‌شود تا رایحه ماندگارتر شود.

 

چرا جوجوبا ارزش استفاده دارد؟

+ با پوست سازگار است.

+ بدون زحمت جذب پوست و مو می‌شود.

+ برای انواع پوست مناسب است.

+ چین و چروک‌ها را از بین می‌برد و با آکنه مقابله می‌کند.

+ بدن و مو را احیا می‌کند.

+ مقدار زیادی مواد معدنی و EFA را به مو و پوست می‌رساند.

+ استفاده همه کاره در صورت، بدن و مو را تضمین می‌کند.

+ مرطوب کننده، ترمیم دهنده و التیام‌بخش التهابات می‌باشد.

+ از شکستن مو جلوگیری می‌کند و درخشندگی را تشدید می‌کند.

+ ترشح سبوم را کنترل می‌کند و مانع تولید زیاد روغن می‌شود.

 

روغن جوجوبا چگونه کار می‌کند؟

ضد باکتری است. اگر آن را به مواد آرایشی دیگر اضافه کنیم، دوام آن‌ها را افزایش می‌دهد. روغن جوجوبا یک محصول زیبایی چند وظیفه‌ای است که جای خود را در موارد زیر باز کرده است:

* درمان‌های ضد آکنه

* کرم‌های ضد چروک

* کرم‌ها و سرم‌های چشم

* اسکراب صورت، بدن، دست و پا

* محصولات ضد سلولیت و علائم کشش

* درمان‌ها و نرم کننده‌های مو

* محصولات مراقبت از ناخن و نرم کننده‌های کوتیکول

* مومیایی کردن لب

* محصولات مراقبت از دست و پا

 

فواید جوجوبا برای پوست

اگر روغن جوجوبا به طور مرتب استفاده شود، رطوبت مناسب را تحویل می‌دهد. به پوست لطافت و خاصیت ارتجاعی می‌بخشد. یک نرم کننده عالی است که برای انواع پوست کار می‌کند. همچنین از کمبود آب بدن جلوگیری می‌کند. PH اسیدی را حفظ می‌کند و پوست خشک را مرطوب می‌کند. از طرف دیگر، پوست را تمیز می‌کند و از ترشح بیش از حد سبوم در پوست چرب جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، التهاب را ترمیم و تسکین می‌دهد. بنابراین برای درمان اگزما و پسوریازیس توصیه می‌شود. همچنین به عنوان فیلتر UV طبیعی کار می‌کند.

بخوانید
آیا روغن آرنیکا می‌تواند موهای من را سالم و براق کند؟

خواص روغن جوجوبا برای مو

 

فواید جوجوبا برای مو

از کیفیت‌های مغذی روغن جوجوبا اغلب در مراقبت از مو استفاده می‌شود. فواید آن برای مو چیست؟ جوجوبا لامپ‌ها را قوی‌تر می‌کند. شانه زدن را تسهیل می‌کند. از استاتیک جلوگیری می‌کند و از فیبر مو در برابر عوامل خارجی محافظت می‌کند. میزان رطوبت را تغذیه و کنترل می‌کند. از شکنندگی جلوگیری کرده و درخشندگی را تقویت می‌کند. بهتر است روغن را در پوست سر ماساژ دهید زیرا در پیازها نفوذ کرده و عملکرد فولیکول‌های مو را افزایش می‌دهد. جوجوبا، خاصیت ضد شوره دارد، موها را نرم می‌کند و از چربی آن جلوگیری می‌کند. به خشک شدن و همچنین چربی مو کمک می‌کند. رطوبت را به موها بخشیده و آن را حفظ می‌کند. از طرف دیگر، غدد سباسه را کنترل می‌کند و از ترشح بیش از حد سبوم در موهای چرب جلوگیری می‌کند.

 

روغن جوجوبا برای کدام نوع مو مناسب است؟

اگر فکر می‌کنید به لطف این روغن موهای بسیار متخلخل شما شرایط عالی خود را بازیابند، حق با شماست. مطمئناً برای موهای دارای تخلخل متوسط و کم نیز کارایی خواهد داشت. چطور؟ جوجوبا موم است، نه یک روغن گیاهی منظم. بنابراین، بررسی محتوای اسیدهای چرب در این مورد کارساز نیست. یک موم گیاهی مایع است که برای انواع موها کاربرد دارد. موهای آسیب دیده، خشک و کم آب، خورد شده، بد حالت و غیره.

 

خاصیت درمانی روغن جوجوبا

روغن جوجوبا را می‌توان به صورت خالص و یا به عنوان افزودنی برای محصولات نرم‌کننده استفاده کرد. به یاد داشته باشید که روغن باید طبیعی، عاری از سیلیکون، مواد نگهدارنده و عطر باشد. این روشِ کاری است که بیشترین اهمیت را دارد، نه رنگ و بو. وقتی روغن آن را با روغن‌های دیگر مخلوط کنیم، مزایای آن افزایش می‌یابد. و در این صورت، شما مراقبت کامل از مو و آرایش واقعی مو خواهید داشت.

 

محصولات حاوی جوجوبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *